Sayfalar

13 Eylül 2015 Pazar

kitap bastırıyorum, huuu!!

Bu blogu takip edenlerin veya muhabbet halinde olduğum kişilerin bildiği üzere bir süredir, 2012'de ivmelenen dönüşüm sürecimi, yaşadıklarımı ve yazıp çizdiklerimi toparlamaya çalıştığım bir kitap yazma peşindeydim ve bu iş artık nihayetlenmek üzere. Bana düşen kısmını hemen hemen tamamladım ve kalan ihtiyaçlarım için her zamanki gibi topluluğa başvurma joker hakkımı kullanmak istiyorum.

Nedendir bilmem, bu sefer, önce e-posta yoluyla ulaşmak istedim insanlara. Geçtiğimiz hafta içinde, e-posta adres defterimdeki bir sürü insana destek çağrısı yaptım ve geri dönüşler gelmeye başladı bile. Şimdi ise burada da paylaşıyorum ki daha geniş bir alana seslenebileyim. Aslında kitap için bir de facebook sayfası açmaya niyetleniyor gibiyim ve fakat kitaba hala isim bulamadığım için bu fikri bekletiyorum. Kitap bir an önce basılsın ve dağılsın istiyorum ama bu isteğim nedeniyle süreci aceleye getirmek istemiyorum.

Bahsi geçen mektubu aşağıya kopyalıyorum. Tanıdık/tanımadık herkesin desteğine sonuna kadar açığım efendim. Sevgiler...

------------------------------

Herkese merhaba,


Bu mektubu e-posta adres defterimde yer alan birçok kişiye göndermek üzere yazıyorum, belki kimilerinizle bir süredir iletişmemiş olsak da...


"Konu" kısmından anladığınız -ve bir kısmınızın bildiği- üzere ben bir kitap yazdım ve şu an itibariyle, basılmadan önceki son düzlüğe girdim. Bu mektubu da son düzlükteki ihtiyaçlarımı paylaşmak ve sizlerden destek istemek için yazıyorum.


Kitapta, son yıllardaki dönüşüm hikayemi, yaşadıklarımı, yazıp çizdiklerimi toparlamaya çalıştım ve bir an önce paylaşıma çıkarmak için sabırsızlanıyorum. Büyük kısmınızın bilmediği ise, bunu bir yayınevi vasıtasıyla değil de topluluğun desteği ile bastırma ve dağıtma kararım! Zaten yazım sürecinde de maddi-manevi ne kadar çok destek aldığıma bakınca, ortaya çıkan ürüne "kitabım" demekte zorlanıyor, "kitabımız" demek istiyorum.


Son düzlükteki ihtiyaçlarım neler mi?


1 - Öncelikli olarak, kitabı bastırmak için 4.000 TL'ye ihtiyacım var. Bu para ile, tanesi 4 TL'den 1.000 adet bastırmaya niyet ediyorum.


2 - Basıma vermeden önceki teknik işler var. h2o kitap'tan Özcan Özen; dizgi, kapak gibi teknik konuları gönüllü olarak üstleneceğini belirtti. Fakat kapak için, sanat yönü kuvvetli arkadaşlarımdan fazladan destek alabilirim diye de düşünüyorum. Ne dersiniz?


3 - Bandrollü olmadığı için kitabevlerinde satılması mümkün olmayacak olan bu kitabın dağıtımında da topluluk desteğine ihtiyacım olacak. Aklımda buna dair bir sürü fikir var ama bu mektubu kısa tutmak adına bunları buraya yazmayacağım. Bu konuda destek olmak isteyenlerle daha detaylı konuşuruz.


Bu üç maddenin herhangi birine veya birkaçına dair destek sunmak isteyenler bana ulaşsın lütfen!! ((:


Ha bu arada... Topluluk desteğiyle yazılan ve yine bu destekle basılıp dağıtılacak olan bu kitap satılmayacak, isteyenlere ücretsiz olarak armağan edilecek. Bunla birlikte, kitapta, kitabı okuyan ve karşılık armağanı vermek isteyenler için alanın açık olduğunu yazıyorum elbette. Armağan ekonomisi prensipleri çerçevesinde her türlü geri dönüşe sonuna kadar açığım.


Şimdilik bu kadar. Desteklerinizi heyecanla bekliyorum!


Birlik ve sevgi dolu günlere,
Emre
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazıyla ilgili yorum yapmak için...